چرا از فریم آلومینیومی در پارتیشن شیشه‌ای باید استفاده کرد؟

فریم آلومینیومی در پارتیشن شیشه‌ای

پارتیشن‌های شیشه‌ای، به عنوان جدا‌کننده‌ای لوکس در دفاتر اداری به حساب می‌آیند که صرفا فاقد تحمل بار هستند و فقط نقش یک جدا‌کننده را ایفا می‌کنند. این پارتیشن‌ها علاوه بر قابلیت جدا کردن بخش‌های یک دفتر اداری، با قابلیت انعکاس بالای نور، فضای اتاق را بزرگ‌تر از فضای واقعی آن نشان می­دهند و همین امر، جلوه زیبا و دلنشینی به دفاتر اداری می‌بخشد. یکی دیگر از محاسن پارتیشن شیشه‌ای، ایجاد حریم خصوصی برای کارمندان در عین حال، ایجاد محیطی برای تعامل افراد با یکدیگر است. این نوع پارتیشن، به معماران داخلی اجازه می‌دهد تا با استفاده از روشی زیبا و مقرون به صرفه، دفاتر اداری و سازمان‌ها را به صورت مدرن طراحی کنند. معمولا پارتیشن‌های شیشه‌ای در دو نوع فریم‌دار و فریم‌لس در بازار موجود هستند. همچنین بهترین روشی که طراحان داخلی برای تثبیت و محکم کردن این پارتیشن‌ها در سر جای خود به کار می‌گیرند، فریم آلومینیومی پارتیشن شیشه‌ای است که در این مطلب، به شرح کاملی از آن می‌پردازیم.

پارتیشن شیشه‌ای فریم‌دار

همانطور که گفته‌شد، پارتیشن‌های شیشه‌ای در دو نوع فریم‌دار و فریم‌لس هستند که شیشه آنها می‌تواند به دو صورت تک‌جداره و دو‌جداره باشد. پارتیشن شیشه‌ای فریم‌دار، اغلب برای مکان‌های بزرگ که محدودیت فضایی ندارند استفاده می‌شود. فریم آلومینیومی پارتیشن شیشه‌ای، ظاهر زیبایی به آن می‌دهد و سبب ثابت ماندن این پارتیشن در سر جای خود می‌شود. همچنین ترکیب شیشه و فلز، علاوه بر اینکه یک ترکیب خاص و جذاب است، با ظاهر چشم نواز خود، قادر است فضاهای قدیمی را به مکان‌هایی مدرن تبدیل کند.

فریم آلومینیومی در پارتیشن شیشه‌ای

پارتیشن شیشه‌ای فریم‌دار تک‌جداره

پارتیشن‌های فریمدار شیشه‌ای تک‌جداره، علاوه بر اینکه بخش‌های یک فضا را از هم جدا می‌کنند، با انعکاس بالای نور از خود، باعث تلفیق بخش‌های یک اتاق با یکدیگر می‌شوند. انعکاس نور در این پارتیشن، به حد اکثر می‌رسد و این نوع پارتیشن، عایق خوبی برای صدا نیز به حساب می‌آید. در ساخت این نوع پارتیشن، از شیشه‌هایی محکم و فریم‌های آلومینیومی با‌دوام به همراه پیچ‌هایی مقاوم استفاده شده است. همچنین در تولید این محصول، فاصله قطعات از یکدیگر، در یک  بازده مشخص قرار دارد.

پارتیشن شیشه‌ای فریم‌دار دو‌جداره

این پارتیشن‌ها از نظر دید و انعکاس نور، عملکردی مشابه پارتیشن‌های فریمدار تک‌جداره دارند اما عایق صوتی بسیار بهتری نسبت به مدل تک‌جداره ارائه می‌دهند. لازم به ذکر است که میان دو لایه پارتیشن‌های شیشه‌ای دو‌جداره، فضای خالی به اندازه ۵ تا ۷ سانتیمتر وجود دارد که هم می‌توان پرده‌های کرکره‌ای زیبایی را درون آن قرار داد که به جذابیت فضای اداری بسیار کمک می‌کند، هم می‌توان تمامی کابل‌ها نظیر کابل‌های شبکه، تلفن و برق را از فضای خالی بین این شیشه‌ها عبور داد که این امر، سبب عدم آسیب کابل‌ها و نظم بخشیدن به فضا می‌شود.نقش فریم آلومینیومی در پارتیشن شیشه‌ای را نباید نادیده گرفت که با ظاهر زیباو محکم خود، علاوه بر تثبیت این پارتیشن‌ها، به زیبا‌تر دیده شدن دفاتر اداری کمک فراوانی می‌کند.

علت استفاده آلومینیوم به عنوان فریم پارتیشن‌های شیشه‌ای

از آنجایی که آلومینیوم فلزی محکم و مقاوم در برابر حرارت، شرایط گوناگون آب و هوا و اکسید شدن است، لذا از این فلز، به عنوان فریم در پارتیشن‌های شیشه‌ای تک‌جداره و دو‌جداره استفاده می‌کنند ولی امروزه استفاده از این نوع فریم، در پارتیشن‌های دو‌جداره بیشتر به چشم می‌خورد.

مرانتی موفق در نصب و تولید انواع پارتیشن شیشه‌ای

همانطور که در بالا گفته‌شد، امروزه برای جداسازی قسمت‌های مختلف دفاتر اداری، از پارتیشن شیشه‌ای استفاده می‌کنند. این پارتیشن‌ها در عین حال که عایق خوبی برای صدا هستند، با انعکاس نور در محیط، باعث ایجاد زاویه دید خوب و برقراری تعامل کارمندان با یکدیگر می‌شوند. در دو نوع تک‌جداره و دو‌جداره و هر کدام در انواع فریمدار و فریم‌لس در بازار موجود است که فلز آلومینیوم به علت مقاومت و استحکام بالا به خصوص در برابر اکسید شدن، بهترین گزینه برای فریم این پارتیشنهاست. کمپانی مرانتی، به عنوان یکی از موفق‌ترین کمپانی‌ها در زمینه تولید انواع مبلمان اداری و سایر محصولات مانند انواع میز‌های کنفرانس، انواع شلف‌ها و پارتیشن‌های اداری، می‌تواند شما را در داشتن انتخابی موفق راهنمایی کند. علاوه بر آن، کمپانی مرانتی به عنوان بهترین برند مبلمان اداری در ایران شناخته شده‌است و  شما با مراجعه به سایت مرانتی، می‌توانید انواع مبلمان اداری و پارتیشن‌ها و اطلاعات فنی و تنوع آن ها مطلع شوید.