امروزه نحوه دکوراسیون اداری در سازمانها و ادارات، بسیار اهمیت دارد. چرا که زیباتر شدن جلوه سازمان، منجر به جلب توجه بیشتر مراجعین بیشتر میشود. طراحی بخشهای مختلف سازمان از جمله اتاق مدیریت، اتاق کنفرانس و سایر بخشها، متفاوت است و از استانداردهای خاصی پیروی میکند. در طراحی اتاق مدیریت، از سبکهای خاصی استفاده میشود چون هم قلب سازمان است و هم محل مناسب برای اخذ تصمیمات مهم سازمانی به شمار میرود. اگر تا به امروز این سوال که دکوراسیون اتاق مدیریت بهتر است به چه سبکی باشد؟ ذهن شما را نیز درگیر کرده است، همراه مرانتی باشید تا شما را با انواع سبک های دکوراسیون اداری اتاق مدیریت بیشتر آشنا کند.
سبکهای دکوراسیون اداری خاص اتاق مدیریت
جالب است بدانید که در انتخاب سبک دکوراسیون اداری، عواملی مانند نورپردازی، طیف رنگی، مبلمان اداری و تجهیزات دکوری، نقش اساسی دارند. یکی از مهمترین وسایل مهم در اتاق مدیریت، میز مدیریت است که در انواع مختلفی وجود دارد. به طور کلی، سبکهای دکوراسیون اتاق مدیر، به دو گروه کلاسیک و مدرن تقسیم میشوند. همچنین امروزه طراحان برای تنوع بیشتر در کار خود، بسته به فضای اتاق، این دو سبک را با هم ترکیب کرده و طرحی نو خلق میکنند. انتخاب هریک از این سبکها به عوامل زیادی از جمله فضای سازمان و نوع کسب و کار بستگی دارد. برای مثال، دکوراسیون کلاسیک، برای اتاقهایی با فضای کم مناسب نیستند. اگر عملکرد سازمان به گونهایست که تعامل بیشتر افراد را میطلبد، برای دکوراسیون اتاق مدیریت، بهتر است از سبک مدرن استفاده کنید این سبک، علاوه بر زیبایی، فضای کمتری را اشغال میکند.
حتما مشاهده کنید: انواع میزهای مدیریتی
دکوراسیون اتاق مدیریت به سبک کلاسیک
در طراحی اتاق مدیریت به سبک کلاسیک، معمولا از مبلمان اداری و لوازم دکوری لاکچری استفاده میشود. هدف از طراحی اتاق مدیریت به سبک کلاسیک، به نمایش گذاشتن افکار قدرتمند یک مدیر است. وسایلی از جمله کتابخانه، قفسه افتخارات، صندلی مهمان، میز مدیریتی کلاسیک، میز کنفرانس، قاب عکسی لاکچری و اکسسوریهای دکوری لوکس، از آیتم های مورد استفاده در این سبک دکوراسیون هستند.
دکوراسیون مدرن اتاق مدیریت
امروزه یکی از پرطرفدارترین سبکهای دکوراسیون اداری اتاق مدیریت، سبک مدرن است. این سبک، علاوه بر به نمایش گذاشتن قدرت مدیر، حس مثبتی را به کارمندان، هنگام ورود به این اتاق منتقل میکند. در طراحی مدرن اتاق مدیریت، رنگها از اهمیت ویژهای برخوردارند. بدین ترتیب، در انتخاب آن باید نهایت دقت را داشت. استفاده از رنگهای روشن در طراحی اتاق مدیریت، حس آرامش را به مدیر و کارمندان منتقل میکند.
همچنین استفاده از رنگهای روشن و شاد در دکوراسیون اداری این اتاق، در روند جلسات و پیشبرد اهداف سازمان نیز بسیار موثر است. مبلمان از دیگر تجهیزاتی هستند که در طراحی مدرن اتاق مدیریت اهمیت خاصی دارند. صندلی مدیر، باید راحت باشد و بسته به فضا میتوان از نیم ستهای راحتی در این اتاق استفاده کرد. طراحی اتاق مدیریت به سبک مدرن، به مدیر مجموعه اعتماد به نفس و احساس قدرت میدهد و درعین حال فضای گرم و صمیمانه ای را برای مراجعین و کارمندان فراهم می کند.
حتما بخوانید: انواع سبک های دکوراسیون اداری اتاق مدیریت
اهمیت نورپردازی در طراحی مدرن اتاق مدیریت
درست است که در تمامی سبک های دکوراسیون اداری اتاق مدیریت، نورپردازی مهم است اما در سبک مدرن، اهمیت آن بیشتر به چشم میخورد. اتاق مدیریت، به هیچ وجه نباید تاریک باشد زیرا فضای داخلی آن به شدت دلگیر میشود. همچنین به کار گیری انواع نورهای مخفی در نورپردازی اتاق مدیریت، موجب زیباتر شدن فضای داخلی آن میشود. سایر موارد نظیر استفاده از لوازم دکوری مناسب مانند گلدانهای طبیعی و قاب عکس، از موارد تاثیرگذار در دکوراسیون مدرن اتاق مدیریت هستند.
حتما بخوانید: چرا نورپردازی اتاق مدیریت اهمیت زیادی دارد؟
کلام نهایی
به طور کلی، دکوراسیون اداری اتاق مدیریت، نسبت به سایر فضاهای سازمان، از اهمیت بیشتری برخوردار است. طراحان خوش ذوق مرانتی، دررابطه با طراحی اتاق مدیریت قادر به راهنمایی و یاری شما عزیزان می باشند. مرانتی، یکی از برندهای معتبر و در عین حال موفق در زمینه طراحی و تولید مبلمان اداری به ویژه پارتیشن های تک جداره و پارتیشن های دوجداره میباشد. این برند تا به امروز موفق به جلب اعتماد و رضایت مشتریان خود شده و سابقه درخشانی در این زمینه دارد. شما با مراجعه به سایت مبلمان اداری مرانتی، میتوانید از راهنمایی مشاوران مجرب این مجموعه برخوردار شوید و پس از تصمیم نهایی، از طراحی تا اجرای آن را به مرانتی بسپارید.